Zvláštnosti podnikatelského prostředí státu New York - Nováková, Karolína; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce pojednává a analyzuje podnikatelské prostředí státu New York. Zejména pak klade důraz na kotrast mezi českým prostředím a prostředím státu New York. Snaží se poskytnout komplexni pohled na danou problematiku.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses