Tvorba cykloturistického zájezdu ve Středočeském kraji - Weissová, Zuzana; Valentová, Jana; Svárovský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem bakalářské práce bylo vytvořit cykloturistický zájezd ve Středočeském kraji. První kapitola je zaměřená na základní pojmy z oblasti cykloturistiky a její aktuální situaci v České republice. Druhá kapitola se zabývá problematikou zájezdové činnosti. Praktickou část práce představuje třetí kapitola, jež se věnuje vlastnímu zájezdu. Jsou zde uvedeny základní informace o zájezdu, o způsobu jeho organizace, nechybí podrobný popis trasy včetně charakteristiky destinace a na závěr je uvedena kalkulace nákladů a tvorba ceny zájezdu. Bakalářská práce vznikla v rámci spolupráce s cestovní kanceláří Adventura. Byl vytvořen nízkonákladový okružní cykloturistický zájezd v rámci příjezdového cestovního ruchu zaměřený na poznání památek Středočeského kraje.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cykloturistika; bakalářské práce; bicycle touring; bachelor's theses