Životní pojištění a penzijní reforma - Krajčovičová, Iva (2009)
Diplomová práce pojednává o možnostech důchodové reformy v České republice, o návrzích jednotlivých politických stran a finanční skupiny ING. Dále se zabývá situací v jiných evropských zemích a USA.