Životní pojištění a penzijní reforma - Krajčovičová, Iva; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Poul, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce pojednává o možnostech důchodové reformy v České republice, o návrzích jednotlivých politických stran a finanční skupiny ING. Dále se zabývá situací v jiných evropských zemích a USA.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; penzijní fondy; životní pojištění; diplomové práce; pension funds; life insurance; master's theses