Finanční analýza zdravotnického zařízení - Tůmová, Monika; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Finanční analýza je významnou součástí finančního řízení podniku. Poskytuje zpětnou vazbu mezi předpokládanými výsledky hospodaření a skutečností na základě dat a informací obsažených ve finančních výkazech podniku. Účelem finanční analýzy je zhodnotit finanční hospodaření podniku, popřípadě se zaměřit na některou ze složek finančního hospodaření s cílem poskytnout informaci o finančním zdraví podniku.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses