Perspektivy cestovního ruchu se zaměřením na Královéhradecko a Orlické hory - Šípková, Petra; Heřmanová, Eva, 1959-; Šulcová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Abstrakt Bakalářská práce Perspektivy cestovního ruchu se zaměřením na Královéhradecko a Orlické hory se zabývá potenciálem cestovního ruchu v Orlických horách a na Královéhradecku, zejména oblastí cykloturistiky, která je v dnešní době velmi populární a pro kterou má Hradec Králové ideální předpoklady. Na základě výsledků dotazníku analyzuji, co by mohlo být jednoznačně charakteristické pro Hradec Králové a okolí, jak jsou obyvatelé spokojeni s životem v tomto krajském městě a předkládám jeho vize do budoucna.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cykloturistika; cestovní ruch; bakalářské práce; bicycle touring; tourism; bachelor's theses