Analýza podmínek pro vstup zahraničního investora do Moravskoslezského kraje - Foniok, Karel; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první části práce charakterizuji přímé zahraniční investice z obecného hlediska, zmiňuji lokalizační faktory PZI a provádím analýzu investičních pobídek v České republice. Ve druhé části se zabývám již konkrétními údaji v Moravskoslezském kraji. Blíže se podívám na podmínky pro investice, udělám SWOT analýzu. Nakonec zhodnotím PZI v kraji a blíže rozeberu investici společnosti Hyundai.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses