Financování a účetnictví občanských sdružení v konkrétních podmínkách - Dlouhá, Veronika (2009)
Tato práce se zabývá problematikou neziskového sektoru, větší pozornost je věnována nestátním, neziskovým organizacím. Druhá část této práce pojednává o občanském sdružení Duha a jedné jeho konrétní jednotce (Dužina Miřetín).