Financování a účetnictví občanských sdružení v konkrétních podmínkách - Dlouhá, Veronika; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá problematikou neziskového sektoru, větší pozornost je věnována nestátním, neziskovým organizacím. Druhá část této práce pojednává o občanském sdružení Duha a jedné jeho konrétní jednotce (Dužina Miřetín).
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses