Zvláštnosti podnikatelského prostředí Angoly a možnosti rozšíření spolupráce s ČR - Kochová, Zuzana; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první a hlavní kapitole se práce zabývá současným podnikatelským prostředím Angoly s přihlédnutím k minulosti země. Tato analýza je prováděna skrze jednotlivé složky podnikatelského prostředí - analýzou ekonomického, politického,legislativního, technologického a sociálního a kulturního prostředí.Výsledkem je komplexní obraz situace v současné Angole. Druhá kapitola se pak věnuje historii, současnosti i budoucnosti česko-angolské spolupráce.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses