Podnikatelský plán Karned Tools s.r.o. - Beránková, Petra (2009)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán konkrétního podniku. V teoretické části je nastíněna problematika malých a středních podniků, další kapitola popisuje význam a jednotlivé části podnikatelského plánu. V praktické části je aplikována tvorba podnikatelského plánu na existující střední podnik Karned Tool s.r.o., který ho může využít pro interní účely či v případě žádosti o různé formy podpory.