Podnikatelský plán Karned Tools s.r.o. - Beránková, Petra; Eisler, Jan, 1947-; Vrba, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán konkrétního podniku. V teoretické části je nastíněna problematika malých a středních podniků, další kapitola popisuje význam a jednotlivé části podnikatelského plánu. V praktické části je aplikována tvorba podnikatelského plánu na existující střední podnik Karned Tool s.r.o., který ho může využít pro interní účely či v případě žádosti o různé formy podpory.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses