Framework Cappuccino - Malina, Jiří (2009)
Ve své bakalářské práci nazvané Framework Cappuccino se pokouším otestovat stejnojmenný framework. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické části a praktické části. V teoretické části se zaměřuji na rozdíly tohoto frameworku od frameworku Google Web Toolkit. Dále, zda je framework Cappuccino schopný implementovat i takové postupy, které jsou nutné pro vytváření aplikací pro společnosti. V praktické části se snažím vytvořit několik vlastních aplikací pomocí frameworku Cappucino a zhodnotit, jak práci ulehčuje, či zda je pro jejich psaní spíše přítěží.