Framework Cappuccino - Malina, Jiří; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Ve své bakalářské práci nazvané Framework Cappuccino se pokouším otestovat stejnojmenný framework. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické části a praktické části. V teoretické části se zaměřuji na rozdíly tohoto frameworku od frameworku Google Web Toolkit. Dále, zda je framework Cappuccino schopný implementovat i takové postupy, které jsou nutné pro vytváření aplikací pro společnosti. V praktické části se snažím vytvořit několik vlastních aplikací pomocí frameworku Cappucino a zhodnotit, jak práci ulehčuje, či zda je pro jejich psaní spíše přítěží.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses