Nájem a leasing - Mitáčková, Veronika; Švarc, Zbyněk, 1950-; Kotoučová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Podstatou této práce je vysvětlit principy fungování nájmu a leasingu v českém právním prostředí a objasnit čtenáři základní specifika a rozdíly obou nástrojů. Hlavní část je tedy věnována historickému vývoji až po současnost, definování nejdůležitějších pojmů a charakteristice konkrétních smluvních vztahů. V závěru každé kapitoly jsou uvedeny výhody a nevýhody vycházející z praxe a celá práce je zakončena vzájemným srovnáním nájmu a leasingu.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses