Platební karty - Marko, Martin; Pokorný, Pavel, 1952-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Záměrem bakalářské práce bylo popsat vznik, vývoj a současný stav jednotlivých typů a druhů platebních karet z pohledu jak pro konečného uživatele tak i pro bankovní ústav. Zdokumentovat vývoj a implementaci platebních karet do českého bankovního a spotřebitelského trhu. Dále pak vystihnout v jakém stádiu vývoje je české internetové a mobilní bankovnictví. V další části jsem postihnul všechna rizika stejně jako způsoby a metody jejich prevence. A na závěr definoval platební kartu z pohledu právních aspektů.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovní systémy; elektronické bankovnictví; platební karty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; banking sectors; Internet banking; payment cards; bachelor's theses