Marketingová komunikace při zavádění nového výrobku na trh - Žďárská, Lada (2009)
Cílem diplomové práce bylo přiblížit proces uvedení na trh a marketingovou komunikaci nové barvy na vlasy Casting Creme Gloss od L'Oéal Paris. Při uvedení novinky byla rozhodující správná kombinace marketingových nástrojů, obzvláště pak použitý komunikační mix, který byl podrobně analyzován a v závěrečné části zhodnocen.