Marketingová komunikace při zavádění nového výrobku na trh - Žďárská, Lada; Kališová, Libuše, 1947-; Jelínková, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce bylo přiblížit proces uvedení na trh a marketingovou komunikaci nové barvy na vlasy Casting Creme Gloss od L'Oéal Paris. Při uvedení novinky byla rozhodující správná kombinace marketingových nástrojů, obzvláště pak použitý komunikační mix, který byl podrobně analyzován a v závěrečné části zhodnocen.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses