Analýza spokojenosti finančních poradců - Zavázalová, Kateřina; Lorencová, Hana; Palková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na pracovní spokojenost a jejím cílem je analýza pracovní spokojenosti finančních poradců konkrétní společnosti a návrh na zlepšení současné situace. V teoretické části je definován pojem pracovní spokojenost, jeho faktory, následky a způsoby měření. Metodická část popisuje postupy použité ke sběru dat. První část praktické části stručně charakterizuje finančně poradenský trh a konkrétní podnik, ve kterém se průzkum prováděl. Druhá a nejobsáhlejší část obsahuje vyhodnocení a interpretaci jednotlivých otázek dotazníkového šetření. Závěrečná část se věnuje návrhům možných opatření ke zvýšení pracovní spokojenosti poradců.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; finanční poradenství; diplomové práce; marketing research; finance consulting services; master's theses