Fundamentálna analýza akciového titulu Zumtobel AG - Tomášik, Ivan (2009)
Bakalářska práce je zaměřená na fundamentální analýzu akciového titulu Zumtobel AG. Je členěná klasicky na tři oblasti fundamentální analýzy. První část je zaměřená na analýzu globálních faktorů a jejich možný vliv na vývoj akciového kurzu. Druhá část charakterizuje odvětví, ve kterém Zumtobel group působí. Poslední část je zaměřená na stanovení vnitřní hodnoty akciového titulu Zumtobel AG za pomoci vybraných modelů a následně je doporučen prodej nebo nákup tohoto titulu.