Město Uherské Hradiště a jeho potenciál v oblasti cestovního ruchu - Vaňková, Martina (2009)
Abstrakt: Jako téma své bakalářské práce jsem si zvolila "Uherské Hradiště a jeho potenciál v oblasti cestovního ruchu". Uherské Hradiště je město, kde jsem se narodila a kde žiji. Uherské Hradiště je město s bohatou historií, tradicemi a kulturními památkami. Město patří mezi stále se rozvíjející. Bakalářská práce se zabývá historií, současností a možností využití potenciálu v oblasti cestovního ruchu. V úvodní kapitole se věnuji obecným vědomostem o městě. V dalších částech uvádím projekty města , které se budou v budoucnosti realizovat