Město Uherské Hradiště a jeho potenciál v oblasti cestovního ruchu - Vaňková, Martina; Heřmanová, Eva, 1959-; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Abstrakt: Jako téma své bakalářské práce jsem si zvolila "Uherské Hradiště a jeho potenciál v oblasti cestovního ruchu". Uherské Hradiště je město, kde jsem se narodila a kde žiji. Uherské Hradiště je město s bohatou historií, tradicemi a kulturními památkami. Město patří mezi stále se rozvíjející. Bakalářská práce se zabývá historií, současností a možností využití potenciálu v oblasti cestovního ruchu. V úvodní kapitole se věnuji obecným vědomostem o městě. V dalších částech uvádím projekty města , které se budou v budoucnosti realizovat
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; kultura; bakalářské práce; tourism; culture; bachelor's theses