Účetnictví a daňová optimalizace u individuálního podnikatele a společnosti s ručením omezeným - Kosinová, Taťána (2009)
Práce porovnává individuálního podnikatele a společnost s ručením omezeným. Zabývá se daňovou zátěží, administrativní náročností a evidenčními povinnostmi výše uvedených forem podnikání. Také se snaží zhodnotit jejich výhody a nevýhody.