Účetnictví a daňová optimalizace u individuálního podnikatele a společnosti s ručením omezeným - Kosinová, Taťána; Müllerová, Libuše, 1945-; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce porovnává individuálního podnikatele a společnost s ručením omezeným. Zabývá se daňovou zátěží, administrativní náročností a evidenčními povinnostmi výše uvedených forem podnikání. Také se snaží zhodnotit jejich výhody a nevýhody.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses