Podnikatelské prostředí v Namíbii - Miková, Andrea; Němečková, Tereza, 1979-; Adamcová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zaměřuje na analýzu podnikatelského prostředí v Namibii z pohledu PEST analýzy. Zkoumá tedy politické, ekonomické, sociálně kulturní a technologické prostředí a jeho vlivy na ekonomiku Namibie. Namibie patří k vyspělejším ekonomikám subsaharské Afriky, která ale získala nezávislost až v roce 1990. Práce tedy hodnotí vývoj namibijské ekonomiky za posledních 20 let se zaměřením na současný vývoj.
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Namibie; diplomové práce; Namibia; master's theses