Toulcův dvůr a cestovní ruch - Lexa, Jiří (2009)
Cílem práce je analýza činnosti Toulcova dvora zvláště z hlediska stávající nabídky areálu a úrovni jeho propagace z hlediska potřeb účastníků cestovního ruchu a posouzení jeho významu a postavení v kontextu cestovního ruchu Prahy.