Toulcův dvůr a cestovní ruch - Lexa, Jiří; Netková, Jarmila; Nejezchlebová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem práce je analýza činnosti Toulcova dvora zvláště z hlediska stávající nabídky areálu a úrovni jeho propagace z hlediska potřeb účastníků cestovního ruchu a posouzení jeho významu a postavení v kontextu cestovního ruchu Prahy.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses