Význam zámku "Palanok" pro cestovní ruch Zakarpatského regionu - Ledyda, Kateryna; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
"Palanok" je nejhezčím zámkem na Zakarpatsku.Cílem mé práce je ukázat význam Mukačevského zámku "Palanok" pro cestovní ruch Zakarpatského regionu, uvést údaje o dnešní situaci v tomto areálu, a také popsat všeobecný rozvoj cestovního ruchu na Ukrajině.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; Ukrajina; bakalářské práce; tourism; Ukraine; bachelor's theses