Vliv institucí EU a jejich aktivit na společensko-ekonomické prostředí Belgie - Machová, Adéla; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce analyzuje vliv institucí EU na společenské a ekonomické prostředí v Belgii. Práce se skládá ze tří hlavních částí - první kapitola nastiňuje vývoj přítomnosti institucí EU v Belgii a představuje Belgii jako takovou. Druhá kapitola se věnuje kulturním záležitostem, a to jak kulturní politice EU a jejímu vlivu na Belgii, tak i kultuře belgické. Třetí a poslední část se zaměřuje na ekonomický a socio-demografický vliv institucí EU na Belgii. Zvlášť se věnuje vlivům působícím na Brusel jako hlavní město a na Belgii jako celek.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Belgie; bakalářské práce; Belgium; bachelor's theses