Vývoj a analýza makroekonomických ukazatelů v letech 2000-2009 a jejich vliv na finanční krizi v Maďarsku - Tocauer, Martin; Burgerová, Jiřina; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Teoreticko-metodologická část bakalářské práce: Vymezení pojmů "krize" a "finanční krize", teoretické vymezení makroekonomických ukazatelů. Analytická část bakalářské práce: Analýza makroekonomických ukazatelů v letech 2000- 2009 na reálných datech Maďarska. Na těchto ukazatelích budu demonstrovat fundamentální nedostatky ekonomiky a budu hledat příčinu současné reálné ekonomické krize v Maďarsku. Závěr: Představení výsledků analýzy, zhodnocení jak jednotlivé ukazatele ovlivnily hloubku krize samotné, či jak krize naopak ovlivnila makroekonomické ukazatele. Interpretování výsledků v kontextu reálné ekonomiky.
Vedoucí práce: Jiřina Burgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses