Strategie firmy podnikající v oblasti volného času - Lošťák, Jan; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce vymezuje klientelu firmy Help fitness club, popisuje její strategii z hlediska umístění, produktu, vybavení, zaměstnanců a marketingu a mapuje její konkurenci. Práce strategii vyhodnocuje a je završena návrhy na zlepšení a analýzou S.W.O.T. Help fitness club nabízí lekce aerobiku, indoor cyclingu a posilovnu a jeho strategie správně nastavená.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses