Problematika mikrofinancování v rozvojových zemích - Husarová, Lucie; Burgerová, Jiřina; Chalupníček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Má práce se zaměří na analýzu vývoje mikrofinancování. Nejprve se budu zabývat základní charakteristikou rozvojových zemí. V další kapitole přiblížím co mikrofinancování je, jak funguje a komu slouží. Hlavní část práce bude zaměřená na popis vývoje, změny paradigmatu mikrofinancování a přístupy k mikrofinancování. Dále popíšu prvotní vývoj některých významných mikrofinančních institucí. Dál se budu zabývat poptávkou a nabídkou mikrofinancování. Na konci práce zmíním dopad krize na mikrofinancování.
Vedoucí práce: Jiřina Burgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses