Analýza dopravního systému ve společnosti Hamé, a.s. - Petláková, Eva; Černý, Jan, 1935-2020; Štrupl, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce mapuje stávající procesy zadávání dopravy a využívání vlastního vozového parku a nalezení možnosti zefektivnění současných procesů a postupů
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: doprava; operační management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; transportation; operations management; bachelor's theses