Analýza dopravního systému daného města - Zákostelská, Eva (2008)
Ve vybraném městě si zvolit konkrétní rozhodovací problém o dopravě, popsat možná rozhodnutí a analyzovat jejich přednosti a nedostatky. Práce se zabývá analýzou dopravního systému města Milevska. Řeší otázku, zda je vhodné přesunout autobusové nádraží z centra města na jeho okraj a na stávajícím místě vybudovat supermarket.