Analýza dopravního systému daného města - Zákostelská, Eva; Černý, Jan, 1935-2020; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Ve vybraném městě si zvolit konkrétní rozhodovací problém o dopravě, popsat možná rozhodnutí a analyzovat jejich přednosti a nedostatky. Práce se zabývá analýzou dopravního systému města Milevska. Řeší otázku, zda je vhodné přesunout autobusové nádraží z centra města na jeho okraj a na stávajícím místě vybudovat supermarket.
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa; rozhodování; dopravní sítě; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; decision making; transportation networks; bachelor's theses