Vliv číselníků na kvalitu firemních dat - Bukovský, Radim; Slánský, David; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce je určena všem zájemcům o informace z oblasti datové kvality (konkrétněji z oblast čištění dat). Každý, kdo má zájem se dozvědět něco více o číselnících, které do datové kvality neodmyslitelně patří, je vítán. Bude mu nabídnuto nahlédnutí do kuchyně lidí pracujících nejen na jejich tvorbě a správě, ale také na jejich reálném nasazení na konkrétních projektech. Také se zde dozvíte detaily o tom, jak mohou číselníky skrze datovou kvalitu pomoci firmám k nižším nákladům a jak dokáží vyvolat lepší dojem ve svých klientech.
Vedoucí práce: David Slánský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; data; bakalářské práce; data; bachelor's theses