Kvalitatívne metódy hodnotenia konkurencie - Čmarada, Martin (2008)
Práce se zaměří na způsob srovnávání přímých tržních konkurentů na základě kvantifikace proměnných, které ovlivňují jejich postavení na trhu. Popsané metody budou vysvětleny na praktických příkladech.