Kvalitatívne metódy hodnotenia konkurencie - Čmarada, Martin; Černý, Jan, 1935-2020; Martinák, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zaměří na způsob srovnávání přímých tržních konkurentů na základě kvantifikace proměnných, které ovlivňují jejich postavení na trhu. Popsané metody budou vysvětleny na praktických příkladech.
Vedoucí práce: Jan Černý
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; management; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing; management; competitiveness; master's theses