Založení a vznik společnosti s ručením omezeným - Fišer, Jan; Kalinová, Miluše, 1952-; Filipinská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první části práce je obecně popsána společnost s ručením omezeným, její výhody a nevýhody a je objasněno, proč je tato forma obchodní společnosti tak oblíbená. Druhá část se podrobně věnuje samotnému procesu založení a následnému vzniku společnosti s ručením omezeným, zvláštní důraz je kladen na zakladatele společnosti s uvedením podmínek, které musí splňovat. Na závěr je uveden praktický příklad konkrétního založení společnosti s ručením omezeným.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses