Aktuální problémy zavedení EUR v ČR - Kačírková, Michaela; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první části práce je obsažena historie myšlenky zavedení jednotné měny. V druhé části je definována hospodářská a měnová unie. Ve třetí kapitole jsou popsána konvergenční kritéria a ve čtvrté pak plnění konvergenčních kritérií Českou republikou. Čtvrtá část hodnotí celý proces zavádění jednotné evropské měny, včetně harmonogramu zavedení a výhody a nevýhody či případná rizika plynoucí z přijetí eura.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses