Finanční analýza podniku Zemědělské družstvo Budišov - Jaša, Stanislav; Krause, Josef, 1978-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Zhodnocení finančního zdraví zemědělského podniku na Vysočině ve vztahu k výběrovým šetřením zemědělské účetní datové sítě FADN - CZ s využitím modelů rentability, aktivity, likvidity a zadluženosti. Trendové hodnocení pomocí horizontální analýzy a hodnocení struktury aktiv a pasiv vertikální analýzou. Na závěr referenční výpočet modelu EVA pomocí metodiky MPO.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zemědělství; finanční analýza; bakalářské práce; agriculture; financial analysis; bachelor's theses