Cestovní ruch a umění - Řezníčková, Alžběta; Jarolímková, Liběna; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce s názvem Cestovní ruch a umění pojednává o spojení těchto dvou odvětví. Zkoumá také jeho potenciál a jeho přínosy přibližuje na příkladech. Rozebírá jistá specifika cestovního ruchu spoejného s uměním.Posuzuje zda je umění schopno přilákat turistu do dané destinace.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; výstavy; cestovní ruch; umění; bakalářské práce; exhibitions; tourism; art; bachelor's theses