Zhodnocení personálních činností ve firmě ISOTHERM s.r.o. - Formanová, Petra (2009)
Cílem této práce je zhodnocení personálních činností ve firmě ISOTHERM s.r.o. se zaměřením na změnu v odměňovacím systému ve středisku opracovaného skla. Návrh na změnu odměňovacího systému spolu s dalšími doporučeními v oblasti personální činnosti konkrétně např. v oblasti penzionování a hodnocení pracovníků jsou hlavními body práce.