Zhodnocení personálních činností ve firmě ISOTHERM s.r.o. - Formanová, Petra; Kozlová, Taťána; Bubnová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této práce je zhodnocení personálních činností ve firmě ISOTHERM s.r.o. se zaměřením na změnu v odměňovacím systému ve středisku opracovaného skla. Návrh na změnu odměňovacího systému spolu s dalšími doporučeními v oblasti personální činnosti konkrétně např. v oblasti penzionování a hodnocení pracovníků jsou hlavními body práce.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: personální management; mzdové systémy; management [obor bakal. práce]; důchodci; bakalářské práce; personnel management; wage payment systems; bachelor's theses