Oddlužení v českém a americkém právu - Pappová, Martina; Hásová, Jiřina, 1954-; Novotný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá srovnáním právní úpravy oddlužení v české a americké právní úpravě. První dvě části práce se zabývají českým insolvenčním zákonem a dále speciálně problematikou oddlužení, třetí část je zaměřena na americký Bankruptcy Code, zvláště na jeho 7 a 13 kapitolu, které byly předlohou i pro českou právní úpravu.
Vedoucí práce: Jiřina Kotoučová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; oddlužení; bakalářské práce; personal bankruptcy; bachelor's theses