Stanovení hodnoty firmy - Čermák, Martin (2009)
Cílem práce je ocenění podniku Znovín Znojmo a.s. za pomoci metody diskontovaných peněžních toků ve variantě FCFF a metodou EVA. Zároveň by la provedena kompletní finanční a strategická analýza podniku včetně sestavení finančního plánu.