Stanovení hodnoty firmy - Čermák, Martin; Kopalová, Helena; Vajčner, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je ocenění podniku Znovín Znojmo a.s. za pomoci metody diskontovaných peněžních toků ve variantě FCFF a metodou EVA. Zároveň by la provedena kompletní finanční a strategická analýza podniku včetně sestavení finančního plánu.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses