Význam moskevského Kremlu pro cestovní ruch Moskvy - Kaplina, Olesya (2009)
V této bakalářské práce se jedná o významu moskevského Kremlu pro cestovní ruch Moskvy, o jeho silných a slabých stránkách. Popisují se také cestovní ruch v celém Rusku a Moskvě, možnosti pro podnikání a problémy v této oblasti.