Význam moskevského Kremlu pro cestovní ruch Moskvy - Kaplina, Olesya; Netková, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V této bakalářské práce se jedná o významu moskevského Kremlu pro cestovní ruch Moskvy, o jeho silných a slabých stránkách. Popisují se také cestovní ruch v celém Rusku a Moskvě, možnosti pro podnikání a problémy v této oblasti.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses