Puristická architektura - vliv na cestovní ruch v České republice - Molnárová, Monika (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem puristické architektury na cestovní ruch v České republice. Vychází z teoretických poznatků o oblasti puristické architektury. Cílem práce je zmapování puristické architektury v České republice a zjištění jejího vlivu na cestovní ruch.